Transport i logística d'estands

En estands per a esdeveniments, oferim un servei de logística integral, amb transport i muntatge.

Transport i logística d'estands

En l'organització d'una fira o esdeveniment, hem de tenir molts aspectes en compte, des de la part tècnica, fins al disseny d'estands, i per descomptat el muntatge, transport i logística d'estands, perquè tot estigui a punt el dia i l'hora assenyalada .

Cada tipus d'expositor presenta diferents característiques que s'han de tenir en compte. Hi ha expositors o estands més fràgils, amb elements de vidre i també hi ha estands que incorporen elements tècnics i / o tecnològics a tenir en compte, tant en el muntatge com en el transport i logística d'estands.

Per a la construcció d'estands a Barcelona, aportem especialització i personalització, però també un servei integral clau en mà, que abasta el disseny, fabricació i el transport i logística d'estands per dins i fora de Barcelona.

La importància d'un treball en temps

Un dels factors que pot condicionar l'èxit o fracàs d'una empresa a la fira o esdeveniment a la qual acudeixi té molt a veure amb l'estand que presenti i amb el temps o planificació de l'esdeveniment.

Gràcies a la nostra àmplia experiència en fires tan importants com el Mobile World Congress o Alimentària, podem coordinar les fases d'elaboració, disseny, transport i logística d'estands per deixar el suficient temps de reacció davant imprevistos o reajustaments.

Sempre poden sorgir eventualitats tècniques, ajustaments d'última hora que l'empresa d'estands ha de tenir en compte, amb temps de maniobra i capacitat en equipament i personal.

Ens ocupem de tot: disseny, fabricació, muntatge, transport i logística d'estands a Barcelona i en esdeveniments nacionals o internacionals.

La millor manera de garantir la cura de la mercaderia en el transport i logística d'estands és que la pròpia empresa fabricant d'estands s'ocupi del servei, perquè s'entén les peculiaritats de la mercaderia, per a la seva cura durant tot el procés.

Vols saber un pressupost per al transport i logística d'estands?

Pots consultar un preu per als serveis de fabricació, muntatge, transport i logística d'estands mitjançant el formulari de la pàgina web. Ens posarem en contacte per detallar el servei concret que necessites i així, poder-te facilitar un preu ajustat exactament a les teves necessitats concretes.

 

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores