Stands per Fires

Disseny, fabricació i muntatge d'estands per a fires i congressos.

Stands per Fires

Quines claus permeten que uns estands per a fires triomfin i altres passin desapercebuts?

En estands per a fires, igual que en expositors de grans superfícies, hi ha una sèrie de pautes que permeten que un espai comercial es converteixi en un espai creatiu per a esdeveniments. En el disseny d'estands per a fires s'uneixen diversos factors determinants, per això és necessari que en el projecte d'estands treballi un equip multidisciplinari d'interioristes, arquitectes, creatius i fusters i electricistes.

En BC CREA donem solucions integrals a cada marca o empresa

Contamos con experiencia y personal cualificado, lo que nos permite obtener un enfoque global, desde el punto de vista creatico de marketing comercial hasta el enfoque más práctico de puesta a punto con la suficiente antelación como para tener capacidad de maniobra en ajustes de última hora.

Quins aspectes importen en el disseny d'estands per a fires?

1. Identitat coorporativa de cada firma

Aquests petits detalls poden ser el que identifiqui els nostres estands per a fires d'altres de la competència. Si no mantenim una línia clara d'identitat de marca, correm el risc que el nostre estand pugui brillar, però no obtenir l'objectiu que busquem.

2. Àrea d'activitat i objectiu

Els estands per a fires d'alimentació evidentment no han de reunir els mateixos requisits que els estands per a fires tecnològiques. Cada sector necessita dels seus elements estructurals, funcionals i estètics. Avaluem cada àrea, per saber com plantejar l'estand, amb els equips tecnològics que hauran d'acompanyar a l'estructura general de l'estand.

3. Equilibrio estètic

En disseny, de vegades, menys és més. Volem dir amb això que quan un disseny resulta sobrecarregat pot perdre força. De vegades, un disseny minimalista amb una il·luminació adequada i un missatge clar pot resultar més reeixit que qualsevol composició sobredesmesurada.

4. Il·luminació adequada

L'equip que compon la nostra empresa compta amb dissenyadors interioristes que analitzen i controlen els nivells d'il·luminació més adequats i el nombre de fonts de llum. Posar massa fonts de llum no farà que els nostres estands per a fires es vegin millor. Un bon ús de la il·luminació permetrà que els nostres estands brillin sense necessitat d'enlluernar.

5. Públic de l'event

El disseny és subjectiu, però la veritat és que la gent ignora el disseny que ignora a la gent, és a dir, que si ignores al teu públic objectiu, ells faran el mateix. La nostra empresa d'estands a Barcelona té en compte l'activitat de cada client i la seva target, per dirigir totes les fases del projecte d'estands per a fires cap obtenir resultats visibles i efectius.

6. Creativitat i originalitat

Els estands per a fires més efectius són els que atreuen el visitant en els primers segons. En una fira com ara el Mobile World Congress hi ha tanta competència d'estands que només comptes amb uns pocs segons per cridar l'atenció del visitant. Tot i que el lloc és un factor clau en la visibilitat d'un estand, el disseny original i creatiu permetrà que el nostre tingui especial impacte en el públic.

Disseny, fabricació i muntatge d'estands per a fires

CONSÚLTANOS

 

 

Stands para Mobile World Congress

Disseny, fabricació i muntatge d’estands per al Mobile World Congress. Your innovation, our inspiration.

Stands per el Mobile World Congress 2023

¿VOLS UNA PROPOSTA?

CONSULTA’NS[...]

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores