Stands per congressos

Els nostres stands han estat presents en els principals congressos de Barcelona.

Stands para congresos

En estands per a congressos o estands per a fires, l'èxit rau en la correcta planificació, en la gestió integral de cada fase del projecte i en la puntualitat. En BC CREA ens ocupem de complir amb totes les exigències en el disseny i fabricació, amb muntatge d'estands a Barcelona.

En BC CREA considerem que el disseny és el fonament de l'èxit. Per aquest motiu, dediquem un especial esforç a determinar cadascuna de les característiques i materials dels estands per a congressos locals, nacionals i internacionals.

Principals caracteristiques de stands d'èxit en congressos i events

Identitat corporativa de la marca, event o empresa

Analitzem la identitat corporativa de cada empresa, signatura o negoci, per seguir fidelment cada un dels detalls que caracteritzen a cada client. Des de la seva filosofia (determinant per establir l'estructura i materials) fins a la seva cromàtica corporativa, amb pantones exactes al logotip de la marca.

La teva marca, el teu estil

Objetiu del congress

Segons el to del congrés, el seu objectiu o temàtica en qüestió, vam determinar el disseny d'estands a Barcelona No és el mateix fabricar un estand per a un congrés mèdic que per a un esdeveniment de tecnologia. El públic canvia i per tant la seva forma d'actuar en l'esdeveniment també. En BC Crea analitzem el tipus de públic per determinar cada aspecte dels estands per a congressos: estructura, disseny gràfic, il·luminació ...

Sector del client

Ajustem la funcionalitat i presència de l'estand a l'activitat de cada client. En estands per a alimentació, hem d'establir una sèrie de mesures higièniques obligatòries, com maquinària frigorífica o safates de prestatgeries frigorífiques. En canvi, si estem parlant d'estands per a congressos d'advocacia o medicina, l'estand ha de ser més informatiu i menys comercial. Tot i això, segons l'objectiu de cada client, podem optar per un estil informal o per un altre més publicitari i comercial.

Un estil adequat, un equip coordinat i eficaç

Sin entender el mensaje de la firma, no podemos plasmarlo en un elemento gráfico. Por ese motivo, damos especial importancia a la fase previa de planificación y diseño. Nuestro equipo técnico se pone manos a la obra en el primer minuto con cada proyecto, para que la idea se materialice hacia una conversión en marketing para tu negocio.

La creatividad en cada stand

Para que impacte en el visitante, los stands para congresos deben evitar lo común, aportando una singularidad que les convierta en atractivo para el visitante o invitado. El ser humano tiende a acostumbrarse a esas estructuras o elementos que ve con frecuencia, eliminando el carácter sorpresa, tan necesario en marketing y publicidad. Nosotros huímos de lo "tradicional" porque pensamos que para ofrecer un servicio personalizado, debemos entregar un producto a la medida. Lógico, ¿verdad?

¿Quines fases comprèn el nostre servei?

Proporcionem solucions 360º en disseny de stands a Barcelona

Disseny de stands, exclusiu, diferent i original.
Transport de stands Barcelona, Catalunya, tota España, Europa, per a tot el món.
Montatge de stands, servei integral amb instal.lació en el event

¿QUIERES UN PRESUPUESTO?

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores