Stands per a esdeveniments

Quines característiques han de tenir els stands per a esdeveniments? Estètica i funcionalitat.

Stands para eventos

El disseny i construcció d'stands per a esdeveniments o expositors per a fires, les empreses busquen que el servei sigui integral, que abarca totes les fases, des de la planificació inicial fins a la instal·lació a la fira o congressos.

El disseny ha de ser funcional, ajustar-se a l'espai disponible, rendibilitzar cada centímetre d'una manera estètica i publicitària, de manera que els stands per a esdeveniments representen la identitat corporativa de la marca o signatura.

En Agusta BC Crea abarcem des de solucions pràctiques, ràpides i econòmiques fins a stands per a esdeveniments que siguin de disseny, amb un major pressupost i altes prestacions. Cada client exposa les seves necessitats i avalua les característiques dels stands per a esdeveniments que podem oferir.

¿Quins són els aspectes clau que analitzem?

El tipus d'event

La magnitud, l'espai i el tipus d'esdeveniment (sector, característiques, tipus de convidat ...) ens ajuden a determinar les característiques del stand, el tipus d'estructura, els elements tecnològics que hem de treballar ... Obviament, els stands per El Mobile World Congress serà molt diferent dels stands per a Alimentària, perquè la temàtica condiciona absolutament tot.

Pla de Marketing

Cada campanya comercial persegueix un objectiu de conversió (atraer clients, aconseguir clients potencials ...) Des de la nostra empresa de reformes integrals i estands, analitzem de forma minuciosa el pla de màrqueting de cada empresa o firma, per coordinar els stands per esdeveniments que dissenyem, fabriquem i muntem, ajustats a un fi comú, per rendibilitzar la inversió.

Si per exemple volem que la fira o l'esdeveniment tingui com a objectiu cerrar clients, llavors hauríem de reservar un espai més privat o proper per tancar l'acord. Per contra, si busquem que els stands per a esdeveniments ens ajudin a impactar en el usuari o convidat, el disseny de l'estand serà completament diferent, perquè el branding determina el nostre objectiu o pla de màrketing.

Stands amd identitat, funcionalitat i  servei

Potser per la experiencia, per la dedicació o formació en noves tendències de disseny i construcció, la nostra empresa d'estands a Barcelona sap mirar més enllà d'un moble, per aconseguir una estada, un conjunt perfecte que fusiona identitat, funcionalitat i servei.

Trucar a l'acció

En disseny a vegades menys és més. Quan buscamos impactar en un client, no hem de focalitzar-lo en major nombre de rètols, pantalles o colors. En disseny d'stands per a esdeveniments, a vegades per cridar l'atenció, hem de optar per la originalitat, en els elements visuals justos que guien al visitant cap a un objectiu de conversió: que els coneguin, que compren, que se subscriuen o deixin la informació.

L'Arquitectura del stand

bans de planificar els stands per a reventos, determinem aspectes clau com el tipus de revestiment de sòl, l'arquitectura (si necessita un sostre, per exemple) el tipus d'il·luminació, el tipus de tecnologia (tauletes, televisors, ...)

Pel que fa a la identitat corporativa, acordem estretament la carta de colors o els textos i tipografia, assessorant a l'empresa en màrqueting i disseny.

SOLUCIONS 360º
EN DISSENY I EN MARKETING

Si busques stands per a esdeveniments nacionals i internacionals de qualitat ...
Buscarem cada peça necessària per obtenir l'impacte que busques.

¿COMENZAMOS?

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores