Stands para eventos

Quines característiques han de tenir els estands per a esdeveniments? Estètica i funcionalitat.

Stands para eventos

El disseny i construcció d'estands per a esdeveniments o expositors per fires, les empreses busquen que el servei sigui integral, que abasti totes les fases, des de la planificació inicial, fins al muntatge a la fira o congrés.

El disseny ha de ser funcional, ajustar l'espai disponible, rendibilitzant cada centímetre d'una manera estètica i publicitària, de manera que els estands per a esdeveniments representin la identitat corporativa de la marca o signatura.

En Agusta BC Crea abastem des de solucions pràctiques, ràpides i econòmiques fins a estands per a esdeveniments que siguin de disseny, amb un major pressupost i altes prestacions. Cada client ens exposa les seves necessitats i avaluem les característiques dels estands per a esdeveniments que podem oferir-li.

¿Quin son els aspectes claus que analitzem?

El tipus d'event

La magnitud, l'espai i el tipus d'esdeveniment (sector, característiques, tipus de convidat ...) ens ajuda a determinar les característiques de l'estand, el tipus d'estructura, els elements tecnològics que hem d'emprar ... Òbviament, els estands per Mobile World Congress seran molt diferents que els estands per Alimentària, perquè la temàtica condiciona absolutament tot.

Pla de Màrketing

Cada campanya comercial persegueix un objectiu de conversió (atreure clients, aconseguir leads o "potencials clients" ...) Des de la nostra empresa de reformes integrals i estands analitzem de manera minuciosa el pla de màrketing de cada empresa o signatura, per coordinar els estands per esdeveniments que dissenyem, fabriquem i muntem, ajustats a un fi comú, per rendibilitzar la inversió.

Si per exemple volem que la fira o esdeveniment tingui com a objectiu tancar clients, llavors haurem de reservar un espai més privat o proper per tancar l'acord. Per contra, si busquem que els estands per a esdeveniments ens ajudin a impactar en l'usuari o convidat, el disseny de l'estand serà completament diferent, perquè el branding determina el nostre objectiu o pla de màrketing.

Stands amb identitat, funcionalitat i servei

Potser per l'experiència, per la dedicació o formació en noves tendències de disseny i construcció, la nostra empresa d'estands a Barcelona sap mirar més enllà d'un mobiliari, per aconseguir una estada, un conjunt perfecte que fusiole identitat, funcionalitat i servei.

Trucar a l'acció

En disseny de vegades menys és més. Quan busquem impactar en un client, no hem focalitzar en major nombre de rètols, pantalles o colors. En disseny d'estands per a esdeveniments, de vegades per cridar l'atenció hem d'optar per l'originalitat, en els elements visuals justos que guiïn al visitant cap a un objectiu de conversió: que et coneguin, que et comprin, que es subscriguin o et deixin les dades ...

Arquitectura del stand

Abans de planificar els estands per Reventós, vam determinar aspectes clau com el tipus de revestiment de sòl, l'arquitectura (si es requereix sostre, per exemple) el tipus d'il·luminació, el tipus de tecnologia (tablets, televisions, ...)

Pel que fa a la identitat corporativa, vam acordar estretament la carta de colors o els textos i tipografia, assessorant a l'empresa en màrqueting i disseny.

SOLUCIONS 360º
EN DISSENY I EN MARKETING

Si busques estands per a esdeveniments nacionals i internacionals de qualitat ...
Buscarem cada peça necessària per obtenir el imppacto que busques

¿COMENZAMOS?

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores