Producció d'estands a Barcelona

Realitzem Stands per a les fires més importants de Barcelona: producció i muntatge.

Gràcies a la nostra experiència de més de 20 anys en el sector de les reformes i construcció d'estands, som una de les empreses de referència per a la producció d'estands a Barcelona.

Solucions 360º en Estands de disseny

Producción de Stands en Barcelona

esdeveniments d'important renom com la lItma, Saló Nàutic, Mobile World Congress o Alimentaria, cites internacionals on no falten companyies internacionals que han apostat pel nostre servei de producció d'estands a Barcelona.

Per poder ocupar-nos d'oferir una atenció integral, analitzem les necessitats de cada client, avaluem el disseny corporatiu, les característiques tècniques de l'estand, materials i components necessaris, per poder plasmar el disseny en uns plànols, realitzar els ajustos que el client necessiti i així , tancar el disseny i les característiques de materials abans de començar la producció d'estands a Barcelona.

Decoració de l'estand i fabricació a mida

Els nostres serveis de producció d'estands a Barcelona poden traslladar-se a la ciutat o país que el client necessiti. No tenim fronteres per poder elaborar un treball ràpid, qualificat i professional.

Vitrines, panells, mostradors, taules, expositors, prestatgeries ... en la producció d'estands a Barcelona treballem de forma modular o a mida, fabricant cada peça de l'estand, d'acord al disseny corporatiu de l'empresa i a les seves necessitats de marketing.


Disseny de stands
Construcció de stands
Muntatge de stands
SERVEI CLAUS EN MÀ


 

El servei de BC CREA permet que el client pugui centrar-se en l'èxit de l'esdeveniment, sense haver de treballar els detalls de l'estand, deixant-lo en les nostres mans. La nostra producció d'estands a Barcelona és un servei integral a la seva mida.

Comptem amb un equip multidisciplinari, format per professionals de diversos gremis, per abastar totes les fases en la producció d'estands a Barcelona, amb muntatge o instal·lació en la pròpia fira.

El client pot contractar el servei integral o bé només una de les fases (el disseny d'estands a Barcelona, la construcció, el muntatge, el trasllat ...) Ens emmotllem a les seves necessitats i pressupostos. Per saber un preu aproximat, poden enviar-nos un correu electrònic al compte infobccrea.com o omplir el formulari online de pressupostos.

 

Solucions integrals en la producció d'estands a Barcelona

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores