Producció de Stands

Ens ocupem de totes les fases dels Stands, realitzant la producció en els nostres tallers.

Producció de Stands

Com a especialistes en el disseny d'estands, muntatge d'estands i transport i logística d'estands a Barcelona, vam realitzar una producció d'estands a mida, per a fires i esdeveniments a Barcelona, nacionals o internacionals.

En disseny i producció d'estands, tenim en compte totes les variables possibles, des de la mida, fins al tipus de materials i estructures necessàries segons l'objectiu de venda i les necessitats d'impacte en el consumidor o client de la fira i esdeveniment.

Disseny d'estands a Barcelona per Mobile World Congress o Alimentària

El nostre objectiu amb els serveis de producció d'estands és el d'aconseguir millorar i potenciar la teva imatge, desenvolupant per a això, estands de disseny, avantguardistes, diferents, que mostrin la motivació empresarial, de petites i grans firmes internacionals.

Producció de stands de disseny a mida

Durant la nostra àmplia trajectòria en el sector, hem desenvolupament treballs de producció d'estands per a grans empreses multinacionals. El nostre valor afegit es centra en el servei integral clau en mà que podem aportar a la signatura o empresa en qüestió.

Realitzem producció d'estands amb treballs personalitzats o modulars, ajustats al pressupost de cada client, amb servei d'interiorisme per ajustar l'estètica integral de cada estand a la mesura.

Fases en la producció de stands:

Disseny
Fabricació
Transport i Logística
Muntatge

1. Disseny de plànols de l'estand per part d'equip especialista. Analitzant l'espai disponible i altres variables com el producte o servei de venda, s'elabora un disseny d'estand a mida, que el client podrà valorar i ajustar.

2. Treball de fusteria i fabricació de l'estand. Atenent a les característiques de materials i detalls constructius acordats en la planificació de l'estand, l'empresa efectua la construcció dels mòduls o peces de l'estand.

3. Valoració d'acabats. Abans de tancar el plantejament de l'estand, es realitzen ajustaments sobre el disseny final, amb la finalitat que cada apartat quedi perfectament col·locat sobre el conjunt general.

4. Transport al local de l'esdeveniment en qüestió. Realitzat pel mateix equip logístic, que permet un empaquetat segur de tota la mercaderia, amb mesures de seguretat segons el tipus de material.

5. Muntatge de l'estand a la fira i esdeveniment. El client tindrà l'estand muntat el dia i hora acordat, amb el suficient temps per poder atendre possibles problemes que puguin sorgir.

La producció d'estands es realitza en el propi taller de l'empresa, per peces, de tal manera que l'estructura sigui fàcilment transportable, amb un muntatge ràpid, estètic i segur.

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores