Producció d’estands a Madrid

Estands per al futur. Disseny - Producció - Muntatge: Madrid, Barcelona, Europa...

produccion-stands-madrid.jpeg

Quin servei de producció d’estands a Madrid necessites? BC Crea és especialista a emmotllar-se al teu esdeveniment, fira o imatge de marca, proporcionant-te l’assistència específica per al dia assenyalat. Perquè marquem la diferència? Amb BC Crea no fa falta que contractis un servei integral, encara que també ho proporcionem. Pots sol·licitar-nos només el disseny, només la producció o només la fabricació, enviant-nos els plans. Hi ha clients que ens demanen que ajustem els plans de la producció d’estands a Madrid, per un esdeveniment concret a la capital. Podem agafar la base de l’estructura o de la imatge corporativa, adaptant l’estand a una temàtica específica o a una línia de producte.

Adaptem la teva producció d’estands a Madrid a la temàtica de la fira.

BC Crea opera a escala internacional, en les principals fires i esdeveniments d’Europa i del món, però si estàs a Espanya i busques empreses d’estands aquí, que tinguin experiència, contactes i sobre tot personal per a escometre tot el servei de producció d’estands a Madrid o a qualsevol altra part del país, confia en BC Crea i tindràs la garantia que necessites, en un servei de qualitat.

Marquem la diferència

La producció d’estand a Madrid que podem oferir-te aconseguirà l’impacte visual que esperes obtenir. Treballem la tècnica i el disseny a parts iguals, per això els estands de BC Crea estan a les fires tecnològiques més importants del món, com en el Mobile World Congress de Barcelona. Els nostres especialistes en màrqueting, disseny i comunicació sabran traslladar la idea i l’objectiu de la teva companyia, en un disseny integrador.

A quina fira de Madrid exposes?

El calendari d’IFEMA està plagat de dades assenyalades i BC Crea necessita un marge per planificar la teva estratègia i desenvolupar la producció d’estands a Madrid, o al servei de disseny, ajust i muntatge. Per aquest motiu, et demanem que contactis sense compromís amb nosaltres de forma prèvia, amb la suficient antelació per poder brindar el servei de qualitat que sempre oferim.

Producció d’estands a Madrid per al Congrés Mundial de Navegació Aérea (World ATM Congress)

Si busques un servei de disseny, muntatge o producció d’estands a Madrid per al World ATM Congress, consulta’ns. Podem traslladar la innovació del sector de la fabricació de sistemes de navegació aèria o dels avenços en la fabricació d’aeronaus, amb un disseny d’estands a la mida de la teva corporació.

Estands per a FITUR

Planifica amb temps la producció d’estands a Madrid per a la Fira Internacional de Turisme. Podem aportar tots els mitjans tecnològics per aconseguir representar cada aspecte d’una regió o país, d’una forma visual i atractiva. Som especialistes a treballar amb solucions integrals 360º, que inclou des del màrqueting, fins al disseny, fabricació i muntatge. No obstant això, si el que vols només és el servei de fabricació, també pots enviar-nos els plans. Treballem sota pla o dissenyem i ajustem el disseny d’estands a Madrid a la temàtica o a l’activitat de l’esdeveniment.

 

CONSULTA ARA SENSE COMPROMÍS

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores