Preparant la fira ITMA 2023

Dissenyem i fabriquem stands per a l'esdeveniment més gran de tecnologia tèxtil a Milà.


ITMA és la fira més establerta i coneguda al sector tèxtil i de maquinària a Europa

 

ITMA és la fira més establerta i coneguda al sector tèxtil i de maquinària a Europa. No només presentant-nos les darreres novetats i necessitats del sector, també fa una menció especial a la sostenibilitat. És una fira principalment utilitzada per parlar sobre temes mediambientals, solucions per poder millorar la indústria i fomentar l'ús de reciclatge. A cada estand utilitzen tota mena de tèxtils i en acabar la fira l'organització els recull i s'asseguren de reciclar tot allò que ha sobrat. Sens dubte, cada any ITMA impressiona més i més.

 

Trobaràs amb una gran quantitat de fabricants, distribuïdors, compradors, comerciants, detallistes, propietaris de fàbriques i botigues, enginyers mecànics de tot el món. Amb més de 100.000 professionals i 13.500 expositors, és un lloc idoni perquè la teva companyia creixi. Posa de part teva en aquesta fira i parla amb nosaltres sobre les teves idees per dissenyar el teu estand. Estarem encantades d'ajudar-te a trobar el millor disseny per a tu.

Després de molts anys d'experiència continua sent el millor punt de trobada per descobrir les millors tendències.

 

Som l'empresa perfecta especialitzada en la producció de per al teu estand, hem participat des dels seus inicis a l'esdeveniment tecnològic de l'any. Els estands per a ITMA que planifiquem, dissenyem i muntem ofereixen una visió pràctica, real i innovadora a la signatura tecnològica tèxtil. Cal recordar que a aquest esdeveniment acudeixen empreses de tot el món, aquests clients demanen, com és lògic, el mateix servei per a la construcció dels seus estands per a ITMA a Mila.

Stands tecnològics per la fira més important del sector tèxtil

 

¿Participa la teva marca en la ITMA?

 

Milà 8 de juny de 2023 - 14 de juny de 2023

SOLUCIONS 100% efectives -

Realitzem una proposta, amb un plà d'acció específic, fabricació de stands, muntayje i desmuntatje  a la Fira Milà.
Soms una de les empreses més consolidades en el disseny i fabricació de stands a Barcelona.
Realitzem un servei integral que abasta desde el disseny fins la fabricació, muntatje, il.luminació, equipament tecnològic, mobiliari, atrezzo, catering, hostesses...
Ens ocupem de las gestions amb el recinte firal, del transport, muntatje i desmuntatje.

Stands per el món textil

Stands para el futuro digital

Si no innoves, mors. En el sector tecnològic la cerca de nouss components i dissenys segueix sempre l'objetiu de millorar l'experiència del usuari. Nosaltres fem el mateix

Stands per la ITMA 2023
¿VOLS UNA PROPOSTA?

CONSÚLTANOS


 

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores