Preparant la fira ITMA 2019

Dissenyem i fabriquem stands per a l'esdeveniment més gran de tecnologia tèxtil a Barcelona.


ITMA és la plataforma de tecnologia tèxtil i d'articles de vestir que marca la tendència, on la indústria convergeix cada quatre anys per explorar noves idees, solucions efectives i associacions de col·laboració per al creixement empresarial. Organitzada per ITMA Services, la propera ITMA es celebrarà del 20 al 26 de juny de 2019 a Barcelona, a Fira de Barcelona, Gran Vía.

 

Som l'empresa perfecta especialitzada en la producció de per al teu estand, hem participat des dels seus inicis en l'esdeveniment tecnològic de l'any. Els stands per ITMA que planifiquem, dissenyem i muntem ofereixen una visió pràctica, real i innovadora a la firma tecnològica tèxtil. Cal recordar que a aquest esdeveniment es dirigeixen empreses de tot el món, aquests clients exigeixen, com és lògic, el mateix servei per a la construcció de seus stands per ITMA a Barcelona.

Stands tecnològiques per a la fira més important del sector tèxtil

Combinem elements d'il·luminació, tecnologia i disseny, amb materials que siguin pràctics en el muntatge i eficients en una estratègia de comunicació, per impactar en el visitant, mantenint l'essència de cada marca.

Innovant el món dels tèxtils

Per planificar un bon disseny d'stands per a la ITMA, hem de anticipar-nos a l'esdeveniment, amb la suficient antelació com per analitzar les necessitats de la marca, el producte i la seva forma de captació, amb visuals i tecnologia d'equipament a l'altura de cada presentació del producte.

Participa la teva marca a la ITMA?

SOLUCIONS 100% efectives

Realitzem una proposta gratuita, amb un pla d'acció específic, fabricació de stands, muntatge u desmontatge  a Fira Barcelona.
Som una de les empreses més consolidades en el disseny i fabricació de stands a Barcelona.
Realitzem un servei integral que abarca desde el disseny fins a la fabricació, muntatge, il.luminació, equipamient tecnològic, mobiliari, atrezzo, catering, hostesses...
Ens ocuparem de les gestions amb el recinte firal, del transport, muntatge i desmuntatge.

Stands per el món textil

Stands para el futuro digital

Si no innoves, mors. En el sector tecnològic la recerca de nous components i dissenys persegueix sempre l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari. Nosaltres fem el mateix.

Stands per la ITMA
¿VOLS UNA PROPOSTA?

CONSULTA'NS


 

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores