Muntatge de Stands

Claus per a realitzar un bon muntatge d'estands en fires o esdeveniments

Muntatge de stands

Exposicions, fires, esdeveniments ... En el muntatge d'estands, col·locació d'expositors en esdeveniments o instal·lació de llocs per a fires i congressos, cada empresa necessita una solució adaptada a la seva imatge corporativa i als objectius comercials o publicitaris que el pla de màrketing estableixi.

Quins aspectes hem de tenir en compte en la planificació del muntatge d'estands en fires i esdeveniments?

Mobile World Congress, Alimentària, les fires sectorials o esdeveniments internacionals són l'oportunitat perfecta per mostrar a l'expositor la informació ràpida i de valor de la vostra empresa. Per generar l'impacte necessari en el muntatge d'estands s'ha de pensar més enllà de l'esdeveniment, elaborant un disseny d'estands útils, estètic, pràctic i innovador. La novetat és la base per generar l'impacte desitjat.

Per assegurar-se un esdeveniment sense contratiemps, la planificació del muntatge d'estands i la seva execució s'han de pautar, compliment rigorosament els terminis, tant en el seu disseny com en la construcció d'estands i, per descomptat, en l'estand de muntatge en els dies anteriors a l'esdeveniment . L'equip tècnic i el personal encarregat han d'elaborar una fulla de ruta, que permet que cada element (estructural, gràfic, tecnològic ...) es coordini en conjunt amb el resta. El recomanable és que el dia anterior o les hores anteriors es dediquen a petits ajustos, però en cap cas el muntatge d'estands s'ha de realitzar en el moment final.

La funcionalitat és la clau per al muntatge d'estands

En ocasions, les ganes de mostrar massa informació d'una empresa o sector fa que es sobrecàrrega el muntatge d'estands, generant "soroll" en lloc de claredat. Si volem que el muntatge d'estands triomf, el visitant ha de sentir-se còmode, en un entorn net, modern, ordenat, on queda clar l'objectiu de comunicació de la marca.

Si busques una empresa de reformes integrals o stands, som especialistes en proporcionar un servei integral a cada client.

Stands que impacten en el convidat. Menos és més. Dissenya un estil corporatiu.

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores