Muntatge de Stands a Barcelona

Itma, Mobile World Congress ... els grans esdeveniments a Barcelona, amb un disseny i muntatge a mesura.

En el muntatge d'stands a Barcelona, col·locació d'expositors o llocs per a fires, hem de tenir en compte un fet indiscutible: el calendari d'esdeveniments de Barcelona està replet de cites internacionals, com el Mobile World Congress, Alimentaria, Saló del Còmic ... on les empreses multinacionals competeixen per mostrar els millors productes.

En el muntatge d'estands a Barcelona cal tenir en compte:

 

La proximitat d'una empresa local, dedicada al disseny de stands des del temps suficient per poder comptar amb experiència en els concerts i, d'aquesta manera, fer una muntatge d'estands a Barcelona de manera ràpida i eficient, coordinant i gestionant, des del moment plantejament, fins a la construcció d'estands a Barcelona.

Barcelona és el escenari perfecte d'importants esdeveniments internacionals des de finals del S.XIX, des de l'Exposició Universal de 1888 o l'Exposició Internacional de 1929. Els esdeveniments culturals, esportius o econòmics han dinamitzat una ciutat plena de vida empresarial.

A BC CREA som l'experiència local en reformes integrals i  en el muntatge d'stands a Barcelona per a empreses de qualsevol part del món.

 Montaje de stands en Barcelona

¿Quins aspectes en el muntatge d'estands a Barcelona podem aportar segons l'esdeveniment concret?

1. Professionalitat. Des del disseny d'estands, fins a la seva construcció i muntatge, creem llocs de referència, en impacte visual, en funcionalitat i en tecnologia. Tendrás un equipo multidisciplinar al servei del teu muntatge d'estands a Barcelona.

2. Proximitat. Si la vostra empresa resideix fora d'Espanya, podem comunicar-nos mesos abans i ocupar-nos del disseny i muntatge de stands a Barcelona, informant en tot moment de les fases del projecte, pressupostos, millores, etc.

3. Rapidessa. La gestió logística local ens permet poder actuar de forma ràpida en el muntatge d'estands a Barcelona d'esdeveniments nacionals i internacionals. Si busques una empresa per al muntatge d'estands que actuen en el darrer moment, som la teva opció ideal.

 

Muntatge de stands a Barcelona per al Mobile World Congress

El Mobile World Congress és un dels esdeveniments tecnològics internacionals d'major repercussió en el món. Aquest any es celebra del 26 de febrer al 01 de març de 2018 i suposa la cita de presentació dels smartphones més potents i novedosos de l'any. Bajo aquesta perspectiva, el muntatge d'estands a Barcelona ha de cobrir altes expectatives, un nivell tecnològic, en disseny, infraestructura i novetat.

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores