Muntatge d’estands a Madrid

Amb disseny o sense, pots sol·licitar el nostre servei de muntatge d’estands a Madrid, Barcelona, Bilbao...

Disseny, fabricació i muntatge d'estands a Madrid per AXDX a ECCMID - Madrid 2018

Busques el millor servei de muntatge d’estands a Madrid? A BC Crea tindràs la solució ràpida i professional que la teva firma i esdeveniment necessita, amb possibilitat de contractar el servei integral o parcial de producció d’estands, fabricació d’estands o la seva instal·lació en fires.

Estem en les principals fires nacionals i internacionals

A BC Crea som especialistes a oferir solucions globals per a projectes d’estands a Barcelona, Madrid o a fires europees d’àmbit internacional. Ens desplacem allà on el client ens necessita, per efectuar el muntatge d’estands a Madrid, a Düsseldorf, València, Birmingham etc.

El nostre valor afegit és la confluència en un mateix treball de muntatge d’estands a Madrid de tasques creatives, de màrqueting i constructives, perquè tinguis l’estand adaptat, en la data indicada.

Creativitat. Tecnologia. Màrqueting

Efectuem els dissenys d’estands a Madrid més innovadors, perquè apliquem les noves tecnologies al servei creatiu. Il·luminació LED, solucions multimèdia… A BC Crea som una de les empreses d’estands a Barcelona per al Mobile World Congress, que porta des dels seus inicis, aportant disseny i tècnica en el muntatge d’estands.

Presents en el calendari anual de l’IFEMA

FITUR, MADRIDJOYA, ARCOMadrid, EXPOFRANQUICIA... Estem a les principals fires de Madrid aportant una visió adaptada a cada esdeveniment. Analitzem la teva firma, els teus objectius i plasmem el conjunt en un projecte de 360º de muntatge d’estands a Madrid.

I si ja tinc uns plans i necessito adaptar-los a l’esdeveniment? A BC Crea podem adequar el disseny a les característiques de la fira. Tindràs la teva imatge corporativa, ajustada a la temàtica de l’esdeveniment i al tipus de productes o serveis que necessites exposar.

Projectes per les principals firmes del sector

A BC Crea tenim un book de projectes molt amplis i diversos, per les principals firmes internacionals i nacionals, com FGC Ferrocarrils, ENINTER, EPSON, Luvoratory, Galpha, Schneider...

Després de 20 anys en el sector, la nostra experiència ens permet abastar qualsevol classe d’activitat, encara que la veritat és que BC Crea és referent nacional i internacional en estands tecnològics per a fires i esdeveniments a Espanya i en el món.

Com treballem el muntatge d’estands a Madrid?

A BC Crea tenim una forma de treballar que busca oferir-te sempre un muntatge d’estands a Madrid que sigui professional i especialitzat en la teva àrea, i inclou:

 Proposta inicial gratuïta
 Servei integral o ajustat a les teves necessitats
 Disseny, fabricació, muntatge, il·luminació, equipament...
 Realitzem les gestions en el recinte, el transport, muntatge i desmuntatge

Busques una empresa per al muntatge d’estands a Madrid? Consulta’ns sense compromís. Mostrem la teva millor imatge, adaptada als teus objectius de conversió, als materials més adequats i al pressupost que tinguis al cap.

Parlem del teu esdeveniment?

 

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores