Estands per al Mobile World Congress 2023

Disseny, fabricació i muntatge d’estands per al Mobile World Congress. Your innovation, our inspiration.

Stands Mobile World Congress

És la cita més important en el sector tecnològic perquè aglutina en un mateix espai als principals fabricants del món. El Mobile World Congres és innovació, és originalitat, és disseny i futur, és per això que els estands per al Mobile World Congress han de reunir totes les qualitats en la seva presentació global.

 

Com estudi d’arquitectura especialista en la producció d’estands, hem participat des dels seus inicis en l’esdeveniment tecnològic de l’any. Els estands per al Mobile World Congress que planifiquem, dissenyem i muntem ofereixen una visió pràctica, real i innovadora a la firma tecnològica. S’ha de recordar que a aquest esdeveniment acudeixen gegants com Samsung o iPhone, caracteritzats per la seva innovació continua, la seva visió integral del producte i client, dins d’una estratègia centrada en l’usuari. Aquests clients demanden, com és lògic, el mateix servei per a la construcció dels seus estands per al Mobile World Congress a Barcelona.

Estands tecnològics per a la fira més important de l’any

Combinem elements d’il·luminació, tecnologia i disseny, amb materials que siguin pràctics en el muntatge i eficaços en una estratègia de comunicació, per impactar en el visitant, mantenint l’essència de cada marca.

Per planificar un bon disseny d’estands per al Mobile World Congress, hem d’anticipar-nos a l’esdeveniment, amb la suficient antelació per analitzar les necessitats de la marca, el producte i la seva forma de captació, amb elements visuals de materials com el vidre, metacrilat, VPC… i un equipament tecnològic a l’altura de cada presentació de producte.

MWC Barcelona will be back from the 27th February to the 2nd March 2023.

Participa la teva marca en el Mobile World Congress?

SOLUCIONS 360º

Elaborem una proposta visual, amb un pla d’acció específic, fabricació d’estands, muntatge i desmunstatge d’estands a Barcelona.
Som una de les empreses més consolidades en el disseny i fabricació de estands a Barcelona.
Realitzem un servei integral que abasta des del disseny fins a la fabricació, muntatge, il·luminació, equipament tecnològic...
Ens ocuparem de les gestions amb el recinte ferial, del transport, muntatge i desmuntatge.

Estands per al futur digital

Estands per al futur digital

Si no innoves, mors. En el sector tecnològic la recerca de nous components i dissenys persegueixen sempre l’objectiu de millorar l’experiència de l’usuari. Nosaltres fem el mateix.

Estands per al Mobile World Congress 2023
VOLS UNA PROPOSTA?

CONSULTA’NS


Actualitat del Mobile World Congress:

Programa Agenda Mobile World Congress

Programa Agenda Mobile World Congress 2023

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores