Dissenys de Stands

Està buscant un equip de disseny d'estands altament experimentat i qualificat? Consulteu-nos!

Diseño de Stands

A Augusta BC Crea som especialistes a oferir solucions globals en el disseny d’estands per exposicions, esdeveniments, fires, congressos… en qualsevol part del món.

Aportem originalitat, en un disseny d’estands que també pot incloure la seva fabricació i muntatge en la data i ubicació de l’esdeveniment. És a dir, amb BC Crea tens l’opció de comptar amb un equip integral que s’ocupi de la planificació, construcció i instal·lació en el punt de venda o promoció, de qualsevol punt d’Espanya o d’Europa.

Estands nacionals i internacionals

Tots els nostres dissenys són 100% originals, adaptats a les necessitats del client, completament personalitzats i seguint tots els estàndards de qualitat, seguretat i eficiència. El disseny d’estands està planificat des del punt de vista publicitari i arquitectònic, garantint la màxima seguretat de l’estructura i un impacte visual del màrqueting de marca de cada firma.

L’impacte més gran, en un estand a la teva mida

Els dissenys d’estands de l’estudi BC Crea estan presents en les principals fires i esdeveniments d’Espanya, com el Mobile World Congress, Europa i part del món. Oferim al client estands que conjuminen disseny, màrqueting i eficiència, amb materials com fusta, alumini, metacrilat, tèxtils, PVC etc.

Un disseny d’acord a uns objectius de conversió

Des de BC Crea volem fer realitat els dissenys d’estands més sorprenents i originals, per donar un nou enfocament que motivi a la venda, promoció o branding de marca. Per aconseguir-ho, analitzem cada projecte de manera individualitzada, però també integral, avaluant les petites característiques que en el seu conjunt donen forma a una marca o campanya comercial.

Estands originals, per donar forma a la teva marca

A BC Crea innovem constantment, en materials, formats, colors i estils, perquè el disseny d’estands aconsegueixi el màxim impacte i distinció, però amb la funcionalitat i practicitat sempre present, per assegurar que cada producte o servei es mostri als potencials clients en les millors condicions.

A l’hora de realitzar un projecte de construcció i disseny d’estands, oferim un ampli ventall de possibilitats adaptades a les necessitats particulars de cada client, avaluant els pressupostos més competitius del sector, en relació a la qualitat, originalitat i servei que BC Crea pot realitzar.

A més del servei puntual de disseny d’estands, BC Crea pot ocupar-se de realitzar el servei integral clau en mà, que inclou la producció d’estands i el muntatge d’estands.

A vegades, altres empreses que ja compten amb els plans del seu disseny d’estand necessiten els nostres serveis per refer i adaptar aquests mateixos plans, oferint un nou enfocament al projecte i un servei d’execució d’aquest.

Comunicació constant amb cada empresa i el seu responsable

Ens coordinem amb cada client, perquè l’enfocament del disseny d’estands sigui el més satisfactori i encertat possible. El nostre treball és formar part de la teva companyia, per entendre el concepte que desitges transmetre amb la creació o disseny d’estands per a fires i esdeveniments.

A més del disseny d’estands, a Augusta BC Crea desenvolupem projectes integrals clau en mà de dissenys d’interiors, corners i treballs d’arquitectura efímera, per a tota classe de marques comercials i negocis repartits per tot el món.

PRESSUPOST PER AL DISSENY D’ESTANDS

Disseny d’estands a València

Disseny d’estands a València

Innova, Iberflora, Expojove... Realizamos el diseño de stands en Valencia para los principales eventos del año, con un servicio que puede abarcar desde el diseño (o ajuste de planos) hasta la fabricación y montaje en Valencia, Barcelona, Madrid o en cualquier punto de Europa y del mundo.

Disseny d’estands a Düsseldorf

Disseny d’estands a Düsseldorf

Amb més de 40 fires anuals, el disseny d’estands a Düsseldorf és una de les nostres principals activitats en la cita anual de fires on fabriquem tota l’estructura d’exposició de marques i productes.

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores