Disseny i Fabricación de Stands

En BC Crea realitzem projectes de disseny i fabricació d'estands per a Fires, Esdeveniments, Congressos ... a tot el món !!!

Disseny i Fabricació d'estands

En BC Crea som especialistes en disseny i fabricació d'estands per a exposicions, esdeveniments, fires, congressos, etc. del tot el món.

Tots els nostres dissenys són 100% originals, adaptats a les necessitats del client, completament personalitzats i seguint tots els estàndards professionals de qualitat i seguretat. Tots els nostres estands estan garantits per a una oferir una gran fiabilitat i durabilitat.

Els nostres Estands estan realitzats amb materials de la més alta qualitat: fusta, alumini, metacrilat, diferents tèxtils, PVC, etc., segons les necessitats de cada client. Dissenyem estands que busquen innovar i produir el màxim impacte i distinció, amb la funcionalitat i practicitat sempre present, per assegurar que el seu producte o servei s'ofereix als seus clients en les millors condicions.

A l'hora de realitzar un projecte de disseny i construcció d'estands oferim un ampli ventall de possibilitats adaptades a les necessitats particulars de cada client, oferint els pressupostos més competitius.

Nosaltres ens ocupem de tot el procés productiu: Disseny de Stands, Fabricació de Estands, Muntatge de Stands i transport d'estands.

STANDS / Exhibition Design Builders

Global Stand Builders

Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 245 46 01

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores