Disseny de Stands a Barcelona

Descobreix els nostres serveis de disseny de stands a Barcelona!

En Augusta BC Crea Som especialistes en Disseny d'Estands a Barcelona. Amb àmplia experiència en el negoci, hem realitzat treballs per als nostres clients en les millors fires comercials del Món.

Oferim projectes personalitzats de disseny impactant per maximitzar la visibilitat dels seus productes. Ens fem càrrec de tot el procés, des del disseny inicial fins a la entrega, passant per la construcció, muntatge, logística, etc. tant a nivell nacional com internacional.

A Augusta BC Crea tenim una àmplia experiència en una gran diversitat de clients, des d'aquells més consolidats fins a aquells que desitgen realitzar el seu primer projecte expositiu.

Disseny de Stands a Barcelona

Amb les nostres oficines centrals a Barcelona, hem realitzat tot tipus de projectes per a diferents clients i esdeveniments a la Fira Barcelona, una de les institucions firals més importants d'Europa en l'activitat i recintes disponibles.

La Fira de Barcelona està considerada com una de les millors plataformes d'esdeveniments d'Europa, impulsant la projecció internacional de les empreses, el seu desenvolupament comercial i l'intercanvi de coneixement, especialment per a sectors productius i professionals de molt diferents àmbits.

En aquest moment atrau grans esdeveniments com el Mobile World Congress, Alimentaria, Itma, el Sònar o l'eShow.

Barcelona, Ciutat d'Eventos

Barcelona és la segona ciutat més gran d'Espanya, situada a la comunitat autònoma de Catalunya. Amb una població cercana als 5 milions d'habitants (contant amb la seva àrea metropolitana) és també la 6 ciutat més gran d'Europa.

Barcelona ha estat testimoni de grans esdeveniments internacionals com les Exposicions Universals de 1888 i 1929, els Jocs Olímpics de 1992 o el Fòrum de les Cultures de 2004, que han ajudat a construir l'imatge d'una ciutat oberta, cosmopolita i ideal per a negocis.

La seva importància cultural, financera i especialment turística han convertit en una ciutat global coneguda a tot el món que la converteix en el lloc ideal per a l'organització d'esdeveniments i fires comercials per a tot tipus de sectors.

Ben comunicada per Aeropuerto que utilitzen més de 37 milions de persones al any, trens de alta velocitat i una àmplia xarxa d'autopistes disposa, a més, del recinte d'exposicions més productiu d'Espanya: la Fira de Barcelona.

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores