Disseny d’estands a València

Estands de disseny per a fins i esdeveniments a València. Parlem?

Disseny d’estands a València

Innova, Iberflora, Expojove... Realitzem el disseny d’estands a València per als principals esdeveniments de l’any, amb un servei que pot abastar des del disseny (o ajust de plans) fins a la fabricació i muntatge a València, Barcelona, Madrid o a qualsevol punt d’Europa i del món.

Bc Crea, visió, futur, innovació

Aportem innovació en el disseny d’estands a València, perquè el teu expositor tingui l’impacte que busques, en una campanya promocional concreta. Treballem des del conjunt, fins al particular, per dotar d’infraestructura tecnològica, original, estètica i pràctica al teu producte o servei.

Solucions adaptades a la temàtica i objectiu promocional

No només treballem el disseny d’estands a València, sinó que a més a més realitzem la producció d’estands o el muntatge, perquè no hagis de preocupar-te per res, delegant el servei a la nostra companyia. Darrere de BC Crea hi ha un equip multidisciplinari que abasta tots els gremis necessaris per a la producció de l’estand.

Realitzem el disseny o el client ens envia el disseny i nosaltres produïm

Podem efectuar el disseny d’estands a València o bé, el client pot enviar-nos el disseny i ens encarreguem de fabricar i muntar l’estand en el dia de l’esdeveniment en qüestió, ajustant tot el servei per a una correcta instal·lació. Tenim infraestructura per acudir a les fires més rellevants a Espanya i a Europa.

Busques un disseny d’estand a València que sigui diferent? A BC Crea t’assessorem per trobar l’espai perfecte per mostrar els teus productes i serveis, amb innovació tècnica, originalitat i arquitectura funcional d’estands. Podem ocupar-nos del transport, gestionant tota la logística a escala nacional i internacional.

Fires i congressos a València

Sol·licita pressupost i t’atendrem personalment per confeccionar el disseny d’estands a València. Gestionem el servei a mida, creant dissenys ajustats a l’espai i necessitats concretes, amb interiorisme i decoració. Treballem ajustant-nos al servei que necessites, adequant els plans d’un esbòs ja existent o realitzant el disseny des de zero.

Fires a València

El calendari de congressos i esdeveniments a València està plagat de cites, en les quals podem donar-te l’assistència que necessites, en l'emplaçament de la fira. FIMI, DreamHack Valencia, Fiesta y Boda, ECOFIRA... Necessites una empresa d’estands que cobreixi les teves exigències tècniques i artístiques? Confia en BC Crea.

El nostre objectiu és el teu èxit

Comptem amb una experiència de més de 20 anys en el disseny d’estands a València, amb una xarxa internacional de col·laboradors, amb els quals exercim totes les tasques de producció i muntatge d’estands. A la nostra àmplia trajectòria, hem treballat per importants firmes, com Nestlé, Fagor, EPSON o per institucions públiques, com la Generalitat de Catalunya.

VOLS CONÈIXER LA NOSTRA PROPOSTA?

Proposta de disseny d’estands a València

 

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores