Disseny d’estands a Madrid

Disseny, fabricació o muntatge d’estands per a les principals fires de Madrid.

Disseny d’estands a Madrid

Estem presents en el calendari d’IFEMA, realitzant el disseny d’estands a Madrid per les fires més importants de l’any. A BC Crea comptem amb el know-how de l’experiència en el sector, que ens permet ocupar-nos de realitzar un servei integral del disseny, construcció i muntatge, supervisant tot el projecte de principi a fi.

El teu expositor i estand, en el teu punt de venda

Amb BC Crea podràs ajustar el servei a les teves necessitats concretes, ens podem ocupar del disseny d’estands a Madrid o en qualsevol part del món, executant la producció de l’estand. Si la teva firma compta amb un disseny ja pautat i necessita una empresa per la producció de l’estand, també pot contractar amb BC Crea el servei de fabricació i posada a punt.

El disseny d’estands parteix d’un briefing inicial, mantenim contacte directe amb el client, on concretem totes les característiques de l’estand. Sigui de forma presencial o mitjançant Skype, definim cada estand, amb les característiques corporatives de cada campanya o firma. Elaborem un primer disseny i pressupost, sobre el qual es realitzen els ajustos i propostes fins a tancar el procés de selecció i procedir a la producció.

Disseny. Tècnica. Conjunt

Avaluem el disseny d’estand a Madrid, atenint-nos a les característiques de l’esdeveniment, per coordinar cada detall, amb l’objectiu del client. El nostre valor afegit resideix en el servei Project Managemente que podem proporcionar, però la flexibilitat d’adequar-nos només a la fabricació. El client ens envia el disseny, per efectuar els ajustos que siguin necessaris i realitzar la producció de l’estand.

Disseny d’estand a Madrid per l’IFEMA

A BC Crea creem un disseny d’estands a Madrid per als principals esdeveniments sectorials de l’any. Des de 1001 Bodes, fins al SIMA (Saló Immobiliari Internacional de Madrid), Madrid Fusió, Madrid Joia...

Mobiliari i tecnologia pel disseny d’estands a Madrid

BC Crea ha participat en el Mobile World Congress, la firma més gran de telefonia mòbil a escala nacional i internacional, de manera que hem sabut adaptar-nos a les més altes exigències tecnològiques. Som especialistes a incorporar solucions innovadores, que milloren l’impacte visual del teu expositor, en un disseny d’estands a Madrid o en una adequació de plans ja existents. Pregunta’ns i t’oferirem una proposta personalitzada.

BC Crea, un recorregut visual

Et convidem a recórrer les galeries de fotos de la producció o el disseny d’estands a Madrid, a Barcelona, a València, Düsseldorf, Birmingham i a les principals capitals d’Europa i del món. Els nostres estands reflecteixen la cura i el detall que l’equip multidisciplinari de BC Crea i bolca a cada projecte.

Tens un esdeveniment a Madrid?
La teva imatge. El nostre projecte.

PREGUNTA’NS SENSE COMPROMÍS

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores