Disseny d’estands a Düsseldorf

Düsseldorf és la ciutat de les fires. Necessites estands de disseny per a la teva cita?

Disseny d’estands a Düsseldorf

Amb més de 40 fires anuals, el disseny d’estands a Düsseldorf és una de les nostres principals activitats en la cita anual de fires on fabriquem tota l’estructura d’exposició de marques i productes.

Al gener té la cita el Boot Düsseldorf, el saló de la nàutica internacional. En aquesta cita hi ha més de 1.600 expositors, de tots els països del món. Necessites un expositor per a Boot Düsseldorf? Consulta’ns i et presentarem una proposta.

El sector mèdic té a Düsseldorf el seu espai internacional amb la ComPaMED, consagrada cita per als laboratoris mèdics, que mostren el seu instrumental o l’última innovació en aparells mèdics. La ciutat acull també altres cites del sector mèdic, com el World Forum for Medicine, sobre equipament mèdic, per hospitals i laboratoris.

Organitzar fires és preparar-se per al futur

Es tracta d’un concepte, una visió comercial i una aposta per innovar. Per aquest motiu, Düsseldorf és una ciutat de fires i esdeveniments. Encara que BC Crea té la seva seu a Barcelona, el nostre servei és internacional. Abastem tot el procés, des del disseny, fins a la fabricació i muntatge, però també podem realitzar una part del procés, com pot ser ajustar un disseny ja efectuat a una fira en concret.

Disseny, fabricació i muntatge. Deixa-ho a les nostres mans

Si busques una empresa d’estands per a fires a Düsseldorf , contacta amb BC Crea. El nostre equip s’ocuparà de tot el que puguis necessitar. Som especialistes en estands tecnològics, amb estands pel Mobile World Congress, per exemple, de manera que adaptem els estands a l’última innovació de cada sector.

Estands a Düsseldorf per a fires i congressos internacionals.

Marquem la diferència en espais decoratius i expositors que combinen tècnica, disseny i funcionalitat. Els nostres estands per a fires a Düsseldorf estan presents en cites tan importants com GIFA, principal fira de la tecnologia de fosa. El sector metal·lúrgic i les fires industrials tenen diverses cites rellevants a Düsseldorf.

"Your goal is our succes" és el nostre lema, perquè creiem que la teva millor presencia és la nostra, apostem per innovar amb garanties i qualitat. Darrere de BC Crea hi ha tot un equip multidisciplinari dedicat en exclusiva a la teva imatge.

Construïm, muntem i desmuntem.

Treballem com una peça més de la teva companyia i campanya comercial, per poder impregnar-nos de l’esperit de la marca, dels objectius de conversió i, d’aquesta manera, poder plasmar tot en un estand de disseny, apropiat a la fira o sector.

Disseny, fabricació i muntatge d’estands a Düsseldorf

Si tens presencia en la ciutat alemanya, contacta amb BC Crea amb antelació. Estudiarem totes les característiques del projecte, ocupant-nos si així ho desitges de tot el procés. El dia de l’esdeveniment estarem a Düsseldorf, per deixar llest el més mínim detall.

PRESSUPOST PER ESTANDS A DÜSSELDORF

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores