Disseny d’estands a Colònia

Dmexco, Filtech, FSB... els teus estands per esdeveniments a Colònia, amb un servei integral.

Disseny d’estands a Colonia

D’àmbit internacional, BC Crea s’ocupa del disseny d’estands a Colònia, a Düsseldorf, València... Treballem en totes les fases del projecte o en la fase que necessitis, adequant plans, fabricant amb un pla o directament, ocupant-nos del disseny d’estands.

Estem presents en les principals fires i esdeveniments d’Europa, realitzant el disseny d’expositors per esdeveniments com Interzum Cologne, EuVend & Coffeena, Fibo, H+H Cologne, FARBE AUSBUAU & FASSADE...

Experiència, innovació i servei integral

Comptem amb més de 20 anys d’experiència en aquest sector, una trajectòria que ha estat present en els principals esdeveniments a Barcelona, com el Mobile World Congress, Alimentaria o a les fires celebrades a IFEMA, a Madrid.

Des d’un punt de vista integral, podem abastar totes les fases del projecte, des d’un disseny, innovador, original i tecnològic, fins a la seva fabricació i muntatge en la situació de l’esdeveniment. Treballem per a tot el món, a fires internacionals de Colònia, Düsseldorf, Bilbao, Birmingham... Podem ajustar-nos a la teva imatge corporativa, als teus objectius de conversió i campanya comercial, per convertir un petit espai en tota una oportunitat per a la teva marca.

Captem l’estil, l’objectiu i el teu producte per donar-li forma

El nostre objectiu és el teu èxit, el de la teva firma, marca, producte o servei. Per aquest motiu, abans d’elaborar un disseny, producció o posada a punt, procurem conèixer a la perfecció l’objectiu d’aquesta presència. Busques millorar la teva presència de marca, el teu branding? Vols obtenir venda directa? Necessites una captació inicial de potencials clients? Depenent del que busquis, elaborarem un disseny planificat, amb els recursos tecnològics que suportin i potenciïn la teva visibilitat.

Colònia és de les principals ciutats alemanyes, situada a l’oest del país. Com a centre cultural de la regió, destaca en l’àmbit europeu per ser un punt neuràlgic de fires culturals, industrials i comercials. De bricolatge, alimentació, tecnologia, jardineria… Colònia acull fires durant tot l’any. BC Crea dissenya, produeix i munta, en un servei integral o parcial, ajustat a les teves necessitats més concretes.

Especialistes en estands tecnològics

A les galeries de projectes realitzats podràs veure una mostra de disseny d’estands a Colònia, a Alemanya i a totes les parts del món. Encara que ens adaptem a diferents estils decoratius, per cada sector, imatge corporativa i fires, els nostres estands són especialment tecnològics i destaquen per aportar una visió neta, lluminosa, moderna i tecnològica, per a cada empresa.

A més d’estands, també ens ocupem de projecte d’interiorisme comercial, dissenyant nous locals i ocupant-nos de la seva reforma, de forma multisectorial. Confiar en BC Crea és fer-ho en l’experiència, la innovació i el servei.

 

Demana’ns pressupost

jumbotron

Pots deixar-nos les teves dades i ens posarem en contacte al més aviat possible. BC Crea t’ofereix el servei d’estands que estaves buscant.

Contactar

 

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores