Disseny d’estands a Birmingham

Estands amb disseny, muntatge i producció en les principals fires europees. Parlem?

Disseny d’estands a Birmingham

Existeixen multitud de fires i el nostre disseny d’estands a Birmingham es projecta enfocat des d’un punt de vista integral, que agrupa els objectius del màrqueting o publicitaris, amb l’estil gràfic corporatiu i les noves tecnologies aplicades al terreny comercial. T’agradaria consultar-nos sobre un projecte d’estand per a una fira o esdeveniment en concret?

Estands per la International Materials Handling Exhibition

Es tracta de la fira més gran de logística, packaging, embalatge i màquines d’embalatge, materials d’embalatge, transport i logística. Si la teva empresa ha d’acudir i necessita un estand a Birmingham, BC Crea pot ocupar-se del disseny, producció i muntatge directe en les instal·lacions del NEC Birmingham, National Exhibition Centre.

CONTACTAR AMB BC CREA

Estands per al Coach & Bus Live de Birmingham

Si has d’acudir a una de les principals cites de la impressió gràfica, automatització, controls, enginyeria, tecnologia multimèdia i transports públics en setembre, llavors hauràs de reflectir el teu disseny d’estand a Birmingham precisament aquest aspecte tecnològic i gràfic tan important. Estudiarem la teva imatge, per ajustar uns plans previs o bé, si així ho sol·licites, començarem un nou disseny, amb servei de muntatge en el NEC de la capital anglesa.

Estands per al Cake International Birmingham

Si existeix una cita dolça per excel·lència a Birmingham, és el Cake International, on els estands serveixen per exalçar aquestes sorprenents creacions pastisseres. Buscarem un expositor segur, còmode, pràctic, d’acord amb el sector i amb la imatge que desitges traslladar. Obriràs l’apetit!

Estands per a les fires més grans d’Europa

Darrera de BC Crea està un consolidat estudi creatiu i empreses de reformes, que fa temps van unir els seus esforços en una empresa de disseny i producció d’estands per als esdeveniments més grans d’Espanya i fora de les nostres fronteres. Els estands de BC Crea han trepitjat emplaçaments tan referents com el d’ITMA, Stockholm, Host Milan, Interlift, ISPO Germany...

Disseny, producció i muntatge d’estands a mida

Pot sol·licitar el servei de disseny d’estands a Birmingham o bé, si ja comptes amb un pla i només desitges donar-li un enfocament adaptat a aquest esdeveniment, ens ocuparem de transformar l’estand. Oferim el nostre servei integral o parcial, adaptat a les necessitats de cada client.

El nostre objectiu és el teu èxit, perquè que creixis ens fa als dos més grans, mantenim un contacte directe amb el departament de màrqueting o empresa contractada, per disposar dels recursos que ens permeten potenciar el disseny d’estands per l’esdeveniment o fira en qüestió.

Empresa d’estands per a multinacionals

EPSON, ENINTER, SCHNEIDER... Grans firmes multinacionals ja han confiat el seu estand a BC Crea. Vols formar part d’aquest consolidat llistat d’empreses? Escriu-nos o truca’ns a 93 782 14 55. Et donarem una resposta ràpida en el disseny d’estands a Birmingham, València, Madrid, Barcelona, Colònia...

CONTACTAR AMB BC CREA

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores