Disseny d’estands a Bilbao

Acudeixes a una fira del BEC a Bilbao? Fem el disseny i producció d’estands, amb muntatge.

Disseny d’estands a Bilbao

Des de BC Crea ens ocupem del disseny d’estands a Bilbao per a qualsevol fira que tinguis al Bilbao Exhibition Centre (BEC), un recinte que alberga ni més ni menys que una mitjania de 160 esdeveniments anuals. Acudeixes aquest any a alguna fira a Bilbao?

BC Crea: producció i muntatge d’estands

A més del disseny d’estands, som una empresa que proporciona un servei integral de producció d’estands, amb muntatge de l’estand en el punt d’exposició. Tenim el servei complet o parcial, d’acord amb les teves necessitats.

CONTACTAR AMB BC CREA

Bilbao Exhibition Centre acull Celebra!, una cita que recull el testimoni d’Expobodas, per albergar una fira sobre tota classe de celebracions. En aquesta fira, l’estand condiciona l’impacte en el visitant. Busques trencar estereotips? Vols un disseny d’estand a Bilbao que sigui especial i únic? BC Crea pot adaptar un estand ja predefinit o bé, elaborar un disseny per aquesta trobada.

Fira del Stock a Bilbao

Busques un disseny d’estands per la Fira de l’Estoc? Elaborarem un estand de disseny, funcional i que capti l’atenció del visitant, perquè pugui comprar a la Fira de l’Estoc a Bilbao. La teva firma o botiga tindrà una presència que destaqui davant la resta, amb la imatge corporativa que tens, ajustada a un estand de disseny.

Desembalatge Bilbao

Acudim a la fira més gran vintage de Bilbao en el BEC, una cita que fa dècades que se celebra a la capital. Amb un gran nombre d’expositors, aquesta cita congrega tallers, exposició i venda de col·leccionisme i antiguitats. Si busques estands per Desembalatge a Bilbao, consulta’ns i elaborarem un disseny d’expositors que capti a la perfecció el sentit vintage.

Estands adaptats al teu servei

A BC Crea creiem que cada estand ha de conjugar el sentit de la fira o esdeveniment, combinant la teva imatge corporativa, amb els elements tecnològics o els detalls decoratius que transformen un expositor comú en un reclam al visitant.

En les imatges de BC Crea veuràs que treballem l’interiorisme, la decoració i la producció d’estands per a múltiples finalitats i sectors, perquè estem especialitzats a aportar un servei d’interiorisme comercial i sobretot en l’elaboració d’estands tecnològics per a grans fires, com la principal cita mundial de tecnologia i comunicació, el Mobile World Congress de Barcelona.

Tenim el teu estand professional

Amb un servei integral clau en mà, si així ho necessites. Contractar el disseny d’estands a Bilbao amb BC Crea és apostar per una consolidada empresa, que s’ocupa de tot el que puguis necessitar, perquè centris el teu esforç en el producte o servei que busques promocionar. Serem la teva cara visible, la teva part de l’equip fins a l’èxit de la campanya o promoció.

CONTACTAR AMB BC CREA

 

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores