Construcció d’estands a Barcelona

Descobreix els nostres serveis de Construcció d’estands a Barcelona!

A Augusta BC Crea tenim àmplia experiència internacional en la Construcció d’estands a Barcelona. Amb una experiència global multiidoma, hem realitzat treballs per a diferents marques a les millors fires comercials del món.

Oferim projectes constructius clau en mà, 100% personalitzats a les necessitats del client, sempre en suport a l’estratègia general de màrqueting de l’empresa i alineant-nos amb els seus objectius de visibilitat.

En tots els nostres estands unim disseny i funcionalitat, amb entregues 100% assegurades en temps i formes, respectant els gustos i hàbits del mateix objectiu.

Construcció d’estands a Barcelona

Amb les nostres oficines centrals a Barcelona, hem realitzat tota classe de projectes per a diferents clients i esdeveniments a la Fira de Barcelona, una de les institucions ferials més importants d’Europa pel que fa a l’activitat i recintes disponibles.

La Fira de Barcelona és considerada com una de les millors plataformes d’esdeveniments d’Europa, promovent la projecció internacional de les empreses, el seu desenvolupament comercial i l’intercanvi de coneixement, especialment per a sectors productius i professionals d’àmbits molt diferents.

En aquest moment atrau grans esdeveniments com el Mobile World Congress, Alimenàaria, el Sònar o el eShow.

Barcelona, Ciutat d’Esdeveniments

Barcelona és la segona ciutat més gran d’Espanya, situada a la comunitat autònoma de Catalunya. Amb una població propera als 5 milions d’habitants (comptant amb la seva àrea metropolitana) és també la 6 ciutat més gran d’Europa.

Barcelona ha sigut testimoni de grans esdeveniments internacionals com les Exposicions Universals de 1888 i 1929, els Jocs Olímpics de 1992 o el Fòrum de les Cultures de 2004, que han ajudat a construir la imatge d’una ciutat oberta, cosmopolita i ideal per als negocis.

La seva importància cultural, financera i especialment turística l’han convertit en una ciutat global coneguda en tot el món que la converteix en el lloc ideal per l’organització d’esdeveniments i fires comercials per a tota classe de sectors.

Bé comunicada per Aeroport que utilitzen més de 37 milions de persones a l’any, trens d’alta velocitat i una àmplia xarxa d’autopistes disposa, a més, del recinte d’exposicions més productiu d’Espanya: la Fira de Barcelona.

BC CREA Exhibition Design

Disseny i muntatge de estands, Interiorisme & Reformes

  Montserrat, 8,
Sant Cugat del Vallès , 08172, (BARCELONA)

  +34 93 782 14 55

Horari d'oficina

De dilluns a divendres: 9.00 - 14.00 hores // 15.00 - 19.00 hores